Zlatna dječja štednja – Lav Štedislav

DJEČJA ŠTEDNJA S LAVOVSKOM KAMATOM

Sigurna
Štedni ulozi OSIGURANI su sukladno Zakonu o osiguranju depozita.

Stabilna
Kamatna stopa na štednju je FIKSNA za cijelo razdoblje štednje.

Stimulativna
Kamatna stopa PROGRESIVNO RASTE svake godine.

Od malih nogu svatko sanja o vlastitom domu. Stambena štednja omogućuje stjecanje navike štednje od najranije mladosti kako bi djeca mogla ostvariti svoje snove, a roditeljima pomaže da osiguraju sigurnu budućnost svojoj djeci.

Lav Štedislav je posebna vrsta stambene štednje namijenjena djeci do 13 godina starosti. Štednja traje 5 godina, a kamatna stopa progresivno raste svake godine i iznosi: 0,8% u prvoj, 0,9% u drugoj, 1,0% u trećoj, 1,1% u četvrtoj i 1,2% u petoj godini štednje kod štednje u kunama odnosno 0,5% u prvoj, 0,6% u drugoj, 0,7% u trećoj, 0,8% u četvrtoj i 0,9% u petoj godini štednje kod štednje uz valutnu klauzulu u EUR.

Ugovaranje

Ugovor o stambenoj štednji ugovara se i glasi na ime djeteta. Ugovor sklapa zakonski zastupnik (roditelj) ili skrbnik (osoba koju odredi nadležni centar za socijalnu skrb).

Uplata štednih uloga

Uplatitelj sam odlučuje prema vlastitim financijskim mogućnostima koliko će i kada uplaćivati štedne uloge.

Raspolaganje štednim ulogom maloljetnika

Roditelji (zakonski zastupnici) mogu bez odobrenja suda s računa maloljetnog djeteta raspolagati novčanim sredstvima u mjesečnom iznosu koji ne prelazi svotu od 10.000,00 kuna (sukladno mišljenju nadležnog Ministarstva socijalne politike i mladih).

Lav Štedislav bojanka
Lav Štedislav poster
Lav Štedislav naljepnice za knjige
Lav Štedislav raspored sati
Lav Štedislav igrica za pametne telefone

Za sve dodatne informacije nazovite besplatni info telefon 0800 72 72 ili posjetite vama najbližu poslovnicu Privredne banke Zagreb.